mandag 12. mars 2012

Ah, måndag!

Eg har vore på vernissage i dag, vi har berre tidenes sjef som inviterer til fest for å feire nye møblar i nyoppussa gang/inngangsparti. Med tale, leskande drikke og kjeks. Herlig!Burde tatt med solbrillene på jobb i dag, det har vore heilt vanvittig fint vér i dag. Sol, sol, SOL! Og så varmt, det vart nesten for varmt å sitte med langerma genser på trappa i kaffipausen. Fekk innvia dei nye joggeskoa mine då, fann dei på ebay til ein slikk og ingenting (kjøpte likegodt eit par til An-Magritt også, såg ikkje at eg hadde kome inn på britisk ebay og då er jo ikkje skostorleiken lik som i USA... *flau* Heldigvis hadde dei eit par i min storleik også). Eg diggar Simple som lagar joggesko av økologiske og gjenvunne materiale (og eg ser no til min store skrekk at dei skal ha ein pause i produksjonen! Neiiii!), og vårleg neglelakk. Oransje skjerf med cowboyar frå Primark (det vart for varmt å ha det rundt halsen).

6 kommentarer:

 1. For en herlig mandag du har hatt! Kule sko og digger lakken din :)

  Fabelaktig ukesstart til deg, skjønne!
  smil og klem

  SvarSlett
 2. Fine sko!! Trur eg må få dreisen på ebay snart eg også;) Flott at du har hatt ein fin dag, berre litt misunneleg på sola, her eg sit på våte Vestlandet ;)

  SvarSlett
 3. Fineste sjefen din. Og fineste du. Og elsker den grønne neglelakken din, vennen.

  SvarSlett
 4. Så kos da!

  Må jo innrømme at jeg er litt misunnelig på været deres, her har det kommet sikkert en halvmeter snø på bare to dager og jeg begynner så smått å få nok av vinter :)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 5. kule sko..og så kul sjef da, som lager fest for å feire nye møbler ;) slikt digger jeg.. ingenting er for lite til å feires!!

  SvarSlett