søndag 2. september 2012

Loppelukke

To loppemarknader her i helga. Fredag fann eg ingenting, minstemann fekk seg eit lite fly og storesøster fekk ei barbiedukke. Men laurdag var loppelukka større!

Trur eg var stort sett den einaste som såg det vakre i teak-møbler. Hadde skikkelig lyst til å kjøpe eit lite sett med små bord. Men det er jo greit å ha plass til det. Har eg høyrt rykter om i alle fall. Så eg kjøpte speil og taburett. 80 kroner. Heilt åkei!
Også vart det nokre gamle sandkakeformer som skal bli telysestakar. Jobbprosjekt neste helg trur eg. Kjøpte vel tretti stykker. Nokre gamle bøker. Fiint!
Måtte berre ta med denne mugga heim. Litt for lita til vatn og litt for stor til mjølk. Men eg har trua på at den passar ypperleg til smågodt! Og eg har jo nokre koppar, fat og skåler i same serie. Stavanger Flint altså - kule greier! Ei lita glasskål i grått glas vart også med i veska. Fem kroner. Kan jo ikkje gå frå slikt (sjølv om eg sikkert burde - har ei passe stor samling av små glasskåler no!)Total loppesum (inkludert ein munk og brus) var under tohundrelappen. Nøgd med det!

Håper du har hatt ei fin helg! Straks er det ny veke, den første i ein travel jobbhaust (altså, eg har ikkje hatt ferie fram til no, men det har vore rolege dagar på jobb). Det blir bra!


4 kommentarer:

 1. så flott fangst :)

  god arbeidsuke til deg og !

  Henriette

  SvarSlett
 2. Eg deler nok ikkje interessa for teak heller, men ser at det kan vere veldig stilig hjå nokon som har ein gjennomført stil som passar til:) Her er det litt alt mogleg.. Smart med telysestakar av dei formene! Ha ei fin veke:)

  SvarSlett
 3. Så mange flotte kupp!!

  SvarSlett