fredag 9. desember 2011

Sånn går no dagan...

Sjukdom i heimen. Febril veslebror og stemmelaus mor. Lågt energinivå. Men desember er jo ein deilig månad likefullt (kanskje berre ikkje akkurat i dag, med slaps, ekstremhoste og éin sjuk unge og éin med fullt aktivitetsnivå). Juleverkstad. Minstemann har laga sin første engel (smelt!) og St. Nicholaus har vore innom med gåver og ei kyrkje med lys har fått plass i vindaugskarmen.


Håper du har hatt ein fin desembermånad så langt, tenk - no er vi snart halvvegs til jul. Kjenner at eg nesten blir litt stressa av det.

Av ein eller annan merkeleg grunn vil ikkje bileta mine vise i bloggrollen hos andre - what to do?

8 kommentarer:

 1. Hei søte!
  Jeg syns du er wonderwoman uansett, for du har 2 små som du tar vare på og som elsker deg over alt på jord!

  Fineste fredagskveld til deg :)
  Her blir det snart kos i sofaen med mann og hund.
  kle,

  SvarSlett
 2. Så søte ungene dine er!! Kjedelig at dere er syke. Det er noe av det kjipeste med høsten og vinteren, at man er konstant syk... God bedring!

  Jeg har forøvrig drukket to kopper med sjokoladekaffen nå. Ble ikke helfrelst akkurat. Litt rar sjokoladesmak synes jeg. Men moro å prøve. :)

  SvarSlett
 3. Herlige bilder og nydelige E og A!!! god bedring i huset!
  Sjokoladekaffeen bestillte jeg 8 rør av for jeg tenkte at dette måtte være årets hit, men jeg ble litt skuffa; er mest glad i ristretto jeg :)

  Masse klemmer og jeg ønsker dere en god helg!!

  SvarSlett
 4. Koselege bilete, julestemning her hjå deg:)

  Angåande bilete, veit eg det var ein periode ein anbefalte at ein lasta opp det fyrste biletet når ein skreiv innlegget i HTML-modus, om du bruker det gamle oppsettet. Men om du brukar det nye, veit eg ikkje...

  SvarSlett
 5. Jammen det kjenner jeg meg SÅ godt igjen i! Etter 12 år borte ble det jammen Vesteråling av meg igjen og det hadde jeg aldri trodd da jeg flytta for å si det sånn :)

  Rart med det, her oppe er man så nært hav, vind, vær, naturen og man ser sesongene skifte fra første rad. hadde vært litt rart om man ikke savnet det litt ;)

  Klem og en finfin helg til deg!
  Signe

  SvarSlett
 6. Det blir jul uansett. I fjor var jeg syk med lungebetennelse det meste av desember, og da gikk det et lys opp for meg, for vi hadde en hyggelig jul selvom det ikke var en eneste hjemmelaget julekake i boksene, huset var ikke rent osv. Men det er de gavene da... de må man jo liksom fikse uansett... God bedring til alle sammen! Og god helg. Klem fra Anne

  SvarSlett
 7. masse god bedring til dere!
  ..og jul blir det lell :0)
  ( men blir litt stressa sjøl, å ja)
  ha den besteste helgen dere kan ha, iallefall!
  moaklem

  SvarSlett
 8. HEi på deg. Så du er en "tå sliter" når det gjenlder strømpebusker! Uff, jeg er helt håpløs. De ryker både her og der. Er nok meste uforsiktig. >Men klarer alltid å sette meg på en stol eller ved et bord som har små trefliser....Skjønner?? Ønsker dere en frisk og rask jul, uten baselusker! Fine hverdagsbilder av familene du viser! Stemning. Mvh Signe

  SvarSlett