søndag 12. august 2012

To Frustrerte Fruer

I går opna det ein ny bruktbutikk slæsj kafé på Karljohansvern i Horten. Kjempefint område på Verftsporten, rett ved Marinemuseet og min favoritt - Preus Fotomuseum (som forøvrig straks skal arrangere fotografiets dag og alle som vil er invitert til å stille ut sitt eige bilete!). Uansett, bruktbutikk! To Frustrerte Fruer (du finn dei på facebook) - eit supert, bittelite, lokale med masse lekkert til sals og nydelege kaker. Yum! Økologisk is og ripssaft frå Horten Fruktdugnad - det er berre purrfekt!

Eg ønsker meg veldig ein sånn lekker petrolblå rørstol...

Minstemann langar innpå med kake og deilig saft, og finaste catrineholm-gryta fekk bli med heim i sykkelkorga!

Eg er så GLAD for at desse flotte fruene har opna bruktbutikkkafe. Karljohansvern treng eit sånt tillegg til alt det bra som allereie er her. Gler meg til neste besøk! 

Håper du har hatt ei strålande helg, her har det vore SOL heile helga, og det er berre deiilig! I dag har vi  mannen skrudd saman Malm-kommoder til den store gullmedaljen og barnerommet er i organiseringsfasen. Vi har også ordna meir i gangen, skal snart vise fleire bilete derfrå! No ventar kinesisk tamedmat i skuggen under epletreet. Bliss!

2 kommentarer:

  1. Så kjekt med slike butikkar i nærheten! Flotte bilder!

    Klem

    SvarSlett
  2. Sååå gøy! Jeg bare MÅ komme på besøk og bli med dit.
    Savner deg allerede!!

    SvarSlett