lørdag 23. februar 2013

Kreativ laurdagsmorgon

Ein god helgemorgon er når ungane seier "Jeg vil egentlig ikke se på barne-tv jeg mamma! Kan vi ikke gjøre noe sammen?" Kjapp frukost med heimerørt syltetøy med smak av fjorsommaren og ingen velta mjølkeglas. Så er det berre å dekke bordet med papir og la ungane finne fram ting frå teikneskuffen på stova.


Nokre gongar er alt ein treng litt papir, nye tusjar og klistremerker. Eg fann ein pakke med superbillige skumgummiklistremerker i Sverige i fjor, og har kjøpt masse søte asiatiske klistremerker på Ebay - genialt med slike pakkar viss ein treng noko ekstra i ei gåve, eller i staden for godtepose i bursdagsselskap. Vi brukte søte kaninklistremerker i ein bursdag til A, veldig populært!Dette er mitt bidrag til NIB sin morgenøyeblikk-konkurranse, sjå fleire bidrag eller bli med sjølv HER

3 kommentarer:

 1. Drømmemorgen! Kreative, fineste ungene!!

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Jeg har et spørsmål til deg, men finner ingen email adresse som jeg kan kontakte deg på. Kan du sende meg en mail?

  mvh
  Anette

  SvarSlett
 3. Hei, Hei. Kjempefin blogg du har!

  Jeg står bak bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul og holder nå på med en ny bok som får tittelen Sanselige Rom.

  I den forbindelsen har jeg en stor konkurranse der man kan vinne flotte interiørpremier for 22.000,- Jeg vil med dette gi deg en personlig invitasjon til å bli med. Hvis du ikke allerede er med kan du se mer ved å bruke denne linken:

  http://franciskasvakreverden.blogspot.no/2013/02/stor-konkurranse-vinn-premier-for-mer.html

  Frist for å være med er 15. mars.

  Ha en flott uke!

  Beste hilsen Franciska :-)

  SvarSlett