mandag 14. november 2011

Blåmandag

Dagane flyg avgarde heilt villt fort no! Rekk knapt sitte ned føler eg, og bloggen lid deretter. Så litt blå stemning her inne i dag... Etsy er ei av favorittsidene mine på nett, er stadig innom og sug til meg inspirasjon (og handlar litt i seine nattetimar...) - her er litt blåmandagsinspirasjon til deg óg!

Hjortegevir frå MadeByCassandraSmith, særs humane dyrehovud til å ha på veggen frå FrenchMelody, liten fugl frå SeaPinks og leikekamera frå OneLateNight

Får eg meg nokon gong eit gevir så skal eg verkeleg vurdere å male det - innmari kult! Og eg får så lyst til å sy søte små leiker til små familiemedlemmer, men når eg knapt rekk skrive på bloggen er det kanskje ikkje rimeleg å tru at eg får tid til å finne fram symaskina med det første. Heldigvis er det førti dagar att til jul! 

Og TUSEN TAKK for at så mange vil vere med på gjevekken! Eg er så glad, hei til nye følgarar og lukke til til alle som har teke lodd - det er framleis fleire dagar att, så her er det berre å henge seg på!

Håper mandagen din er fin, blå eller ei! Det blir rolegare dagar her i heimen ein gong ut i neste veke håper eg. No nyt eg berre små "friminutt" med store tekoppar, litt inspirasjonshenting i diverse juleblad og litt strikking. Skal finne fram strikketøyet i kveld også, men først er det kosekveld med mannen. Han har jobba ekstremt masse i helga, så no blir det fredagsstemning med eit lite glas raudvin, ost og spekeskinke.

3 kommentarer:

 1. Så kul fugl! No fekk eg lyst å lage sånn :D
  Ha ein fortsatt fin kveld :)
  Hilsen Grete

  SvarSlett
 2. Deilige inspirasjonsbilde du viser, vennen.
  Elsker fargene.

  Nå har jeg vært på zumba og er totalt utslitt.
  Blir tidlig kveld på meg, håper jeg. :)

  Loveju!

  SvarSlett
 3. Jeg digger Etsy! Fine ting du viser!

  SvarSlett