lørdag 19. november 2011

Mekke mokka

Laurdag morgon, for lite søvn etter sein kveld i går og våkne ungar i natt. Må. Ha. Kaffi.
Heimelaga sjokoladesirup er SÅ godt, og med rått kakaopulver, agavesirup og to dropar sjokoladestevia - alt handla på iHerb blir kaffiopplevinga på eit nytt nivå. Rått kakaopulver har ein annan smak - det er meir "jord" på ein måte, du må berre prøve det trur eg! Uansett: 1 ss kakaopulver + 1 ss agavesirup + 2 dropar stevia = sjokoladelukke! Stevia er ekstremt søtt, så det kan droppast om du ikkje vil ha søt kaffi, berre kraftig sjokoladesmak. Det er litt vanskeleg å røre ut kakaopulveret, men det er berre å røre i veg, eventuelt ha i nokre dropar vatn for å få ein jamn "saus".

Har du ikkje handla på iherb før får du $5 i rabatt ved å oppgikoden ZAL941 når du skal betale.

No står det ei vaniljekake i ovnen, vi skal i bursdag i dag og bursdagsbarnet ønska seg jordbærkake. Det luktar heilt himmelsk på kjøkkenet, eg testar ei ny oppskrift og den luktar i alle fall lovande. Skal prøve å hugse å ta bilete av ferdig kake!

GOD laurdag til deg, håper dagen blir strålande!!

***

Nothing beats a large cup of mocha after a night with hardly any sleep (I went to bed to late yesterday, and the kids were awake during the night). And home made chocolate syrup is so much better than from the shop, especially with agave sirup and raw cocoa powder! Everything bought at iHerb (if you haven´t shopped at iHerb before you can use this code ZAL941 for a $5 discount on your first order), and I must say that raw cocoa powder has a special taste - it tastes healthy in a way, a bit "earthy", you just have to try it!

I have a vanilla sponge in the oven. We´ve been invited to a birthday party today and my niece really wanted a strawberry cake. It smells delightful!

Hope you´ll have a GREAT Saturday!

10 kommentarer:

 1. Jeg finner en liten trøst i å høre at det er flere som var litt for sent oppe i går, og har unger som synes lørdagen begynner alt for tidlig.
  Den kaffen så absolutt ikke dum ut på morgenkvisten.

  Ha en fin lørdag og helg videre!

  Hilsen Kathrine

  SvarSlett
 2. Ser herlig ut..
  Ble sent her også i går. Og tidlig i dag. Er på tredje koppen med kølsvart kaffe nå :P

  SvarSlett
 3. Det så innmari godt ut, og så snill du er som tar med kake til bursdagsbarnet :)

  Her ble det også sent i seng i går og tidlig opp idag, men natten var heldigvis rolig. God lørdag! (Her har jeg allerede rukket en tur på gjenvinningstasjonen og gjort et par kupp, så det ser ut til å bli en fin helg:))

  SvarSlett
 4. Det så utrolig godt ut,spørs om jeg ikke må shoppe litt på iHerb snart ;)

  SvarSlett
 5. ser helt himmelsk ut! SKAL teste!! ;) er veldig spent på sjokolade og vanilje espressokaffen til nespresso også ;)

  SvarSlett
 6. Laget denne i dag morges. Kjempegod!
  Inspirert av din da, jeg byttet agavesirup med yaconsirup og sjokolade stevia med vanilla creme stevia. Takk for inspo! Du har en ny leser:)

  SvarSlett
 7. Hei på deg, du er den heldige vinner av den fine boken på min Gibort, den er så fin asså, jeg har en selv også...send meg adressen din på mail så skal jeg sende deg den før jul. Jeg er borte til uka, så det tar nok ca 14 dager før du har den, håper det går greit. Ha en fin søndag videre, klem Wilhelmine

  SvarSlett
 8. Åh nammis, dette ser herlig ut :)
  Vi snakket faktisk om det på kjøkkenet i dag morges at i stedet for å lage mocha med kaffemaskinen vår så må det da være like godt og billigere å bruke kakaopulver og kaffe - så dette skal testes ut!

  Fin søndag til deg!
  Signe

  SvarSlett
 9. Det så helt fabelaktig ut. Får vann i munn! mocha kos!

  En fortryllende søndag til deg!
  Maiaklem

  SvarSlett