tirsdag 29. november 2011

Litt grønt


Litt grønt må det jo vere til jul. Er inspirert av An-Magritt sin adventsstake og Signe sitt vinterland og har lyst til å lage ein liten skog. Har starta så vidt på eitt tre, fleire skal det bli (men trur ikkje det blir så mange med paljettar - det tek tiid...) Nydelege juleplata til Solveig Slettahjell og stemninga brer seg. For ei dame - for ei stemme! Plata heiter "Veien til Betlehem" og anbefalast verkeleg!

Har også fått Etsypakke med fire vintage julekuler. Har leita litt rundt, men alt på ebay glir mellom fingrane mine. Lukka var stor då eg kom over desse på Etsy til ein billig penge (og veldig mykje billigare porto enn alt eg har funne på ebay). Må berre bestemme meg for om juletreet skal få vere litt fargerikt i år, eller om desse skal få henge på Ikea-treet i gangen.

No er det strikketøy og tvkveld. Håper du kosar deg i tysdagskvelden! 7 kommentarer:

 1. Grønt er skjønt:) Likar godt den julete grønfargen! Og Solveig Slettahjell har eg høyrt mykje flott om, kanskje eg skal ynskja meg cd-en til jul? Mor mi har vore på fleire konsertar med ho, og er hekta;)

  SvarSlett
 2. Hei!!
  Så fine julekuler!! Jeg har også gjort noen kjøp på Etsy, men ikke julekuler da.

  Ser ut til å være litt av en jobb med alle paljettene, men det kommer nok til å bli et kult juletre!!
  Klem fru Samuelsen:-)))))

  SvarSlett
 3. De julekulene minner om sånne mamma og pappa har :) De var innmari koselig!


  Fiin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 4. Oi, det så ut som litt av en jobb med de paljettene ja, men starten ser jo veldig lovende ut da:) Må få se ferdig resultat!!!:)

  SvarSlett
 5. så fine ting! fantastiske julekuler :) skog høyres kjekt og flott ut, kanskje eg skal prøva meg? :)

  klem til deg

  SvarSlett
 6. Hei søta. Ser ut som du er kommet lengre med både forberedelser og følelsen av at det snart er jul. har en julebakst utfordring inne hos meg, så hvis du baker noe er det bare å hive deg emd. Klem

  SvarSlett
 7. skjønne kuler ;) finner aldri fin gammel pynt jeg, men en dag vettu..så blir det ;)

  nå fikk jeg veldig lyst på den cdn! nesten de enenste jeg kjøper hele året det, er julevariantene ;)

  SvarSlett