tirsdag 13. oktober 2015

Halloweenfest del 1

Mellomsten ville gjerne ha "Halloween"-bursdag i år. Det er jo kjempegøy å kle seg ut, så vi tente på den. Ungane lagde pynt og invitasjoner, og vi oppfordra til å kle seg ut som det ein ville. Eg synes Halloween er kjempegøy, men det er så masse blod og gørr her i Noreg. I USA er det vanleg at ungane kler seg ut som på karneval, prinsesser og hundar og SuperMario og mjølkekartongar. Her heime er det zombie og skumle masker og vampyrtenner. Det er ikkje så gøy for dei minste!

Vi printa ut invitasjonar frå Mr. Printables (fantastisk nettstad!) https://mrprintables.com/printable-halloween-invitation-bag-o-bones.html

Ungane var på stranda og plukka fine steinar som vi malte i passande fargar. Vi brukte akrylmaling frå Søstrene Grene. Den er god å jobbe med, og ganske grei å vaske av små barnehender etterpå (bør gjere det sånn rett etterpå og ikkje la den få tørke så lenge...)

Gøy at toåringen også kunne vere med!

Det vart også produsert monsterauge! Runde perlebrett og hamaperler. Kjempegøy og superenkelt. Vi la dei ferdige auga på bordet, men det hadde vore kult å henge dei opp også, som ein girlander kanskje?


Bilete frå festen kjem i eit eige innlegg, stay tuned!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar