mandag 31. oktober 2011

Happy Halloween!

Eg har skore ut mitt første gresskar! Ungane syntes det var litt skummelt med dei vi fann bilete av på nett, så vi gjekk for ei høveleg snill ugle. Håper du har ein fin kveld, om det er Halloween-feiring eller ikkje. Her ventar vi på knask-eller-knep-besøk, enn så lenge har det ikkje vore nokon innom her.


Elles kan eg jo berre skryte av den fine familien min, flinke Majala har fotografert oss og noko av resultatet kan du sjå her og her. Eg gler meg sånn til å få resultatet og kunne henge opp bilete her heime. Vi hadde det så kjekt under bildetakinga, blide ungar og masse latter! Og mannen i huset har fått blod på tann og vil ta vinterbilete også. Satsar på at det blir ein familiefotoshoot til når snøen kjem! :)

Tusen takk for så fine kommentarar på gårsdagens innlegg. Ser jo no at eg har teke heilt feil av temaet for konkurransen, hadde glatt hoppa over "gåvetips" og gått rett på interiør! *riste på hovudet* Men det vart jo litt julestemning i alle fall, så får det heller vere.

***

I´ve cut my first pumpkin. The kids thought the photos we found on Google were a bit to scary, so I made a rather harmless owl. We´re still waiting for trick or treaters, nobody has been here so far...

Majala has posted some of the pictures she took of us on her blog. You can see the awesome shots here and here. We had such a fun photo shoot, and hopefully we´ll do it again when winter is here.

8 kommentarer:

 1. Så koselig blogg du har! :)

  Her har vi nettopp hatt vårt første halloween-besøk, til stor glede for eldstemann. I fjor kom det ingen innom, så dette er vel en klar forbedring.... ;)

  SvarSlett
 2. ... og ja, veldig fin halloween-ugle!

  SvarSlett
 3. Helt magiske bilder! Så vakre bilder altså! Og for noen farger! Kyssebildene ble så herlige.
  Savner dere masse, masse!

  SvarSlett
 4. fantastisk fine familiebilder, så flott foreviget familie ;)

  SvarSlett
 5. åååå, så fine bilde av dokke. So nydelige dissa ungane dine <3

  SvarSlett
 6. Kjempefine familiebilder! Vakre farger, og god høststemning.
  Også så søte barn:-)

  Likte også gresskar-uglen, fint ikke-skummelt alternativ!

  SvarSlett
 7. Åoojj nå ble jeg inspirert, den var kjempe fin!!!

  SvarSlett
 8. Så søtt gresskaret ble med uglemotiv. Måtte klikke meg inn på linkene til bildene av dere, og for en flott familie dere er! Nydelige unger. Fantastiske bilder! Likte veldig godt fargene i dem, og at klærne deres passet så godt til omgivelsene.

  Moro å se stolen "min" i innlegget under her. Og jeg tror jammen den kommoden er helt lik den jeg har malt og satt på rommet til Frøken Rosa. :)

  SvarSlett