lørdag 7. januar 2012

Draumebryllaup

Eg er godt gift, og vi hadde ein nydeleg dag for snart seks og eit halvt år sidan. Men vi har fabulert litt om å fornye løfta våre i Mexico. Vi gifta oss i Noreg, og det hadde vore fint å få gjort det same (eller, ikkje heilt det same, men noko liknande i alle fall) med familie og vener i Mexico også. Og då fabelaktige Maia laga utfordring med drøymebryllaup, og eg ligg på sofaen med crp på 122, så er det deilig å berre surfe på nettet etter inspirasjon.

Enkelt, avslappa, rolig, men likevel med litt fargar (vi er jo tross alt i Mexico!), masse god mat, meksikanske bryllaupskaker (ein slags kjeks rulla i melis), deilig drikke og masse lys. Sollys om dagen og levande lys og faklar om kvelden. Danse barbeint i sanda til langt på natt, det blir jo ikkje kaldt!


Delta sjølv eller sjå fleire bidrag her (hehe, eg la akkurat merke til at Maia og eg har same brudekjolefavoritt! Du skal få ha den Maia! Det spørs om det ikkje passar best med ein lang, flagrande kjole på stranda, sjølv om femtitalskjolane er überlekre)

6 kommentarer:

 1. Åh såå stas at du deltar på utfordringen inne hos meg :) Blir så glad!

  Vi kan jo ha samme kjole...hihi!

  Mexico hørtes helt perfekt ut!

  Fabelaktig lørdag ønskes deg og dine. Her er det hjemmekos med mannen, har sett fram til det hele uken. Det har liksom gått i 100 siden jeg begynte på jobb etter juleferien. Noen ganger er det å sitte hjemme og se på tv i armkroken ikke det verste man gjør.

  I morgen er jeg hyret inn til tvillingfotografering, skrekkblandet fryd! Jeg kan jo ikke fotografere på proffnivå, får late som da *blunke*

  maiaklem

  SvarSlett
 2. Hurramegrundt! Jeg går ikke med bryllupsplaner, men om jeg hadde gjort det så skulle du ikke sett bort fra at det hadde blitt noe som ligner dette :)

  Klem, godt nyttår og en finfin lørdagskveld til deg :)

  SvarSlett
 3. Åh, drømme!! Det så fantastisk stemningsfullt ut :)
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 4. hei! ser ut et bra bryllup dette ;)
  flott kjoler, liker særlig den empire stilen, men den først og. mange fine dekorasjonstips her og!
  god søndag!

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skal i bryllup i Mexico høsten 2013 og da blir vi nok litt lenger for å nyte landet. Send meg gjerne tips, det blir stas!!!

   Hilsen en salamander ;)

   Slett