tirsdag 3. januar 2012

Så var det over for denne gong

I dag har vi rydda ut jula. I alle fall nesten. Amaryllisen byrja ikkje blomstre før rett før nyttår, så i vindaugskarmen er det framleis julestemning. Men eg har ikkje vist eit einaste bilete av Casa Blanca i juleform, så sjølv om jula sånn nesten er over så får de halde ut med litt julete bilete i dag. Vi har ikkje hatt det så ekstremt, juletre i stova og på kontoret, og litt pynt i vindaugskarmane.

Sidan kontoret ikkje vart ferdig til jul (kremt), så innreia vi med kosekrok og masse bøker. Ungane fekk ei minifuru dei kunne pynte, og plommegreinene har jo stått her ei stund (ikkje med julepynt altså!).Litt ny pynt frå John Lewis, Søstrene Grene og Marks & Spencer. Isbjørnen mista auget 1. juledag då minstemann flytta han rundt på juletreet.


Verdas enklaste girlander av ulltråd og konglerHåper alle har hatt ei fin julehøgtid. Her har det vore rolege dagar med litt sjukdom (eg har vore tett i nasa sidan 2. juledag, ghh...). No er det tilbake på jobb og i barnehage, og kvardagane sig inn. Det er deilig det òg!

Fin tysdagskveld til deg!

5 kommentarer:

 1. Ser ut som om dere har hatt ei rolig jul:) Mye fin julepynt:) Så fin og enkel den girlanden med kongler og ullgarn er:)
  Her er all jul kastet ut, det er så deilig:)
  Har tre Amaryllis i vinduet jeg, de har ennå ikke blomstret;)

  Trine:)

  SvarSlett
 2. Så koselig dere hadde pyntet til jul! Den girlanderen var kul!

  Håper formen din er stigende :)

  Fineste tirsdag til deg, søte!
  Her er det take away sushi og litt hjemmekontor.
  klemklem

  SvarSlett
 3. Koselig!
  jeg synes forøvrig at hverdagene er oppskrytt... dessverre. Men jeg jobber med å bli mer glad i de! :)

  SvarSlett
 4. Fint med kvardagar igjen, ja:-) Her har det vore sjukdom òg... får satse på at me får ein frisk start på det nye året, både her og der!
  Godt nyttår til deg!!

  Klem

  SvarSlett
 5. Åh, fine kroken til ungene der oppe.
  Litt deilig og litt vemodig å rydde ut jula. Vi gjorde også det i dag. Edvard mente at det var aaalfor tidlig å ta ned juletreet, og vi måtte iallefall IKKE kaste det. Det fikk til nød stå utenfor ytterdøra så fuglene kunne leke i det. Han syntes vi burde hatt juletreet inne til sommeren kom. Minst!

  Men ho mor syntes det var deilig å få ut, sånn litt før sommeren. :)

  SvarSlett