torsdag 12. januar 2012

Veiktufsklein


Tom dorull, masse snørr, drikkevatn frå Kirkens Nødhjelp (sjølvsagt fylt frå krana på kjøkkenet - miljøvenleg!), tjukke ullsokkar i sofaen, strikketøy og blir grusa totaalt av An-Magritt på Wordfeud. De klarer sikkert ikkje lese poengstillinga her, men den er 514 mot 304. Jadda. Ny pute i sofaen forresten, likar januarsal. Den er frå KID.


Elles meiner eg at kaffe mokka, pikekyss og havreflarn med sjokolade er fullstendig lov når ein har vore sjuk i over ei veke! Huset ser ikkje ut, det er massevis av brannbil-duplo og Ole Brum-puslespelbrikkar og bøker og teikneblyanter over heile stovegolvet og kjøkkengolvet treng ein vask. Men det får vi ordne når energien er tilbake. Enn så lenge er sofaen min ven!

Håper du har ein nydeleg torsdagsettermiddag og -kveld!

12 kommentarer:

 1. Ånei, no ser eg jo at alle kan sjå kva bokstavar eg har att i spelet mot An-Magritt! Men det spelar vel eigentleg inga rolle, eg taper uansett ;)

  SvarSlett
 2. Jeg ser vi 2 er i samme båt. Jeg er nok like dårlig som deg... UGH! Jeg lagde meg en kopp te i stad, som jeg sovnet fra.. jajaja!

  Godbedring, søte!

  Fin kveld.
  Smil og klem
  Maia

  SvarSlett
 3. God bedring! Håper formen stiger kjapt. Det er så tråkig å være syk sånn i dag etter dag.. Stor klem.

  SvarSlett
 4. Uff, huff og uff!! Riktig riktig god bedring. Jeg har nettopp meldt meg på turnering i Wordfeud. Knis! Vi får sjå ;)

  SvarSlett
 5. Hehe, det var du som vant omgangen, for jeg ble "resign"et ut fordi jeg ventet for lenge. Denne uka har vært texas her hjemme. Jeg har jobbet masse og i dag var det fotodag i Oslo. Gøy men slitsomt. Mest gøy. Og i morra skal jeg fullføre skrivearbeide rundt bildene som ble tatt. BoligPluss. Har sendt deg en ny Wordfeud invitasjon, så vi får spille igjen!

  Skatten min, nå har du vært syk lenge altså. Godt du har fått deg sykemelding. Vet du at den kan ha tilbakevirkende kraft? Så har du vært syk hele uka, så kan du få sykemelding for dem også. Ville bare nevne.

  Ta GODT vare på deg selv, masse te, masse sjokolade, pikekyss og havreflarn er viktig.
  Og ullsokker. Og mer dopapir.

  God bedring, vennen!!

  SvarSlett
 6. Er helt hekta på wordfeud selv - herlighet så gøy :)

  God bedring, la rot være rot !

  SvarSlett
 7. God bedring!!
  Klem

  SvarSlett
 8. usj da..
  masse god bedring
  & riktig god helg
  fra meg :)

  SvarSlett
 9. Isj, det er så kjedelig å være syk lenge!
  Selv har jeg vært litt sånn småforkjøla med snufs og nys i en evighet, men heldigvis ikke så gale at jeg må holde meg innendørs :)

  Klem og god bedring til deg!
  Signe

  SvarSlett
 10. Uff - ikke noe godt å være syk... Da er det viktig å pleie seg selv :)
  Masse god bedring! Håper du snart er frisk igjen :-)

  SvarSlett
 11. Ønsker deg en god bedring og en god helg!
  Vicky ♥

  SvarSlett
 12. Her herjer også sykdom og slitsomme dager.. blææh.. Håper du snart er frisk og rask igjen. Pikekyss og andre godbiter er fullstendig lov å unne seg når man har det slitsomt.

  God berdings klem fra meg

  SvarSlett