fredag 14. oktober 2011

Flamingo!

Eg henta pakke frå Pur Glede i går, eg har lenge ønska meg flamingoknaggane frå Rice og no måtte eg berre kjøpe ein mintfarga til den kreisi knaggveggen vår (bilete kjem, snart ferdig med å henge opp knaggane vi har no, og fleire skal få kome til!). Pur Glede har også ein eigen kategori som heiter "godsaker" og plutseleg låg det nokre vaniljekaramellar i handlekorga. Dei er heilt himmelske!




Finaste Åse hadde lagt nokre sjokoladebitar oppi pakken også, i tillegg til litt anna fint. Anbefaler å stikke innom butikken hennar, enten på nett eller om du er så heldig å bu i nærleiken av Måløy. Mykje augesnop!!

No skal vi i barnehagen og ete grønsakssuppe. Dei har kokt suppe på bål i dag, og alle foreldre er inviterte på suppemiddag med heimebaka rundstykker. Herlig!

4 kommentarer:

  1. Så fine bilder på de forrige innleggene! Jeg vil også gifte meg i oktober! ;) men 19 varmegrader er nok litt opptimistisk, hehe

    gleder meg til å se den kreisi knaggveggen!!! Ble sikkelig nysgjerrig jeg nå!

    God helg til deg og fine familien din Tonje! ;)
    Klemmer

    SvarSlett
  2. kommoden har jeg kjøpt på ikea av alle plasser ;) Men det er et par år siden så det er ikke sikkert den er der lenger.

    SvarSlett
  3. Å elsker flamingoene. Sett de rosa jeg har på buskbommen min på Villa Bakkan? Hvert år settes de på plass :-) Så jeg jeg likte din grønnlige også ;-) God helg til deg i Vestfold! Klem Signe

    SvarSlett
  4. Hehe, flott flamingo =)
    Tusen takk for hyggelig kommentar,
    og så fine bilder du tar!

    Strålende god helg,
    mvh Siv

    SvarSlett