lørdag 29. oktober 2011

Washi wa kawaii desu!

Eg har også kjøpt. Den derre tapen. Japanske greier.Tapen er kjøpt hos PrettyTape på Etsy, saman med fantastiske japanske klistremerker til fireåringen.

Har gresskarkjerner i ovnen og søte ungar som ventar på laurdagssnopet i sofaen. Vi har planta blomelauk i dag (litt i seinaste laget kanskje), fireåringen har storkosa seg med å putte lauk i hola eg grov. Forhåpentlegvis får vi krokus, perleblomar og Mount Everest i hagen til våren! Ha ein nydeleg laurdagskveld, med innrykk av utkledde barn eller ei (satsar på at dei fleste ventar til måndag, men har litt snop liggande i tilfelle).


Disclaimer: Overskrifta er berre skrive etter vage minner frå japansk-kurset eg gjekk på for fem år sidan. Alle som måtte kunne japansk får berre lukke att augo om det er feil adjektiv-bruk!

7 kommentarer:

 1. Dette var fiiin farger, skikkelig høst!
  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Japanskkurs! Imponerende!

  (Jeg trodde jeg kunne telle til ti på kinesisk, men da vi var i Beijing lo guiden veldig da jeg skulle briefe...)

  SvarSlett
 3. Hehe, skal ikkje skryte på meg særlege kunnskaper altså, det var eit titimers crash course for å overleve på studietur ;) Fekk utlevert peikebok med teikningar på flyplassen, så ordforrådet er med andre ord ikkje særleg stort...

  SvarSlett
 4. Ahh.. Blomelauk var eit vakkert nynorsk-ord! Den tapen har eg ikkje heilt funne ut av endå. Eg kjem sikkert til å kjøpa den akkurat når den er ute av motebiletet igjen;) Ha ein fin laurdagskveld!

  SvarSlett
 5. ... jeg ser ingen adjektiv-feil iallefall, hihi!
  grattis med tape`n
  &
  kos dere med laurdagssnopet...(for det gjør jeg :0)
  *klem

  SvarSlett
 6. hei hei!
  moro med tape altså:)
  så gøy å pusle med slikt nå mot jul,
  masse man kan pynte med tape nå..
  tusen takk for alle fine kommentarer du legger igjen hos meg:)
  kos dere på denne Lørdagen.
  STOR klem fra meg

  SvarSlett
 7. Jeg tror jammen også jeg må ha litt sånn tape, hehe. Hvor er det lurt å kjøpe det hen, da?

  Ang løkene - det går helt sikkert bra! Så lenge du får dem i jord før telen setter seg. Jeg har tatt inn potter, tint dem, satt ned løk, og satt dem ut igjen, det går helt fint det også ;) Det kan bare ta litt lenger tid før de kommer opp om våren, fordi de ikke rekker sette røtter før kulda kommer.

  SvarSlett