fredag 6. januar 2012

Kjipt å vere sjuk, er heime på andre dag og skal snart til legen. Heldigvis har eg små lyspunkt, som foreksempel den fine boka eg vann i blogglotteriet til Wilhelmines og som eg ikkje har rukke å bladd i i jula. Veldig åkei med ei bok med økonomiske tips når det ser ut som at mesteparten av oppussingsbudsjettet i år går med til ein tur til Mexico!



Strikketøy frå Pickles ligg klart til å strikkast vidare på, enn så lenge har ikkje energinivået vore heilt der. Men snart tek eg fatt igjen! Her er det tovegskjole som er på pinnane, til lille rååsa storesøster i huset. Den blir heilt villt mjuk, skulle nesten hatt ein sjølv også (men ikkje så rosa)!



Og i vindaugskarmen er amaryllisen i full blom, godt å sjå at det er nokon som har energi til å blomstre her i huset no om dagen!



Ein fordel med å vere innesperra i huset (senga) er jo at ein får masse tid til å tenkje, og planlegge... Nesten sånn at ein får lyst til å vinne i lotto, for når oppussingspengane går til flybillettar til Mexico så kjem det sjølvsagt tusen prosjekt i hovudet som ikkje vil sleppe taket. Soverommet treng ei real overhaling, stova MÅ vi gjere noko med (grøssar litt av det gule strukturtapetet) og kontoret er jo ikkje ferdig enno. Og det hadde vore veldig deilig med toalett i andreetasje. Også hadde vi jo planer om å bygge terrasse i hagen... Vi får telle litt på knappane og sjå kva vi får råd til. Mexico-tur MÅ vi prioritere, treffe familie, fylle opp skap og hyller med tørrvarer og hermetikk (det minkar kjapt i lageret no), få sol og sommar og kjøpe minst èin Acapulco-stol *hehe*

Fin fredag!

2 kommentarer:

  1. Er det ikke typisk at man får hodet fullt av idéer når pengene man trenger til å utføre idéene ikke er der? :)

    Kjedelig å være syk... God bedring!

    SvarSlett
  2. Massemasse god bedring :)

    Ha en fortsatt fin kveld :)

    SvarSlett