tirsdag 30. august 2011

Gjenforeining

Vi har vore ein tur og rota litt på loftet til mamma og pappa. Sidan vi har budd i studentleiligheit heile tida vi har budd saman i Noreg har vi hatt begrensa med plass til oppbevaring, så bryllaupsgåvene våre (og ganske mykje anna!) ligg lagra på loftet hos foreldra mine. Eg følte meg litt smålei av fata våre, dei er litt for store for spisebordet og då var det kjempekjekt å finne fram serviset vi fekk i bryllaupsgåve av brødre og svigerinner! Og vi fann masse anna også, trur eg må finne fram boka med bilete av alt vi fekk og namn på givar, hugsar desverre ikkje kven vi fekk alt av.

No er det i alle fall nytt fruktfat på bordet!

Teakbordet er eit loppefunn som vi elskar! Skal lage eit innlegg om det, for det var ikkje særleg vakkert då vi kjøpte det. Men for ein femtilapp kunne vi ikkje gå forbi! Dei raude stolane er også loppefunn (20kr stk) og den raude tripp trappen har vore i familien lenge (eg har brukt den, og det har minst éin av storebrødrene mine også)


Fatet er laga av keramiker Ingeborg Rørvik Lejon, deilig lyseblått! Elskar kombinasjonen mot det nøttebrune bordet!Har du noko du har blitt gjenforeina med i det siste?***

I went to my parent´t to pick up some stuff we have stored in their attic (having lived in student flats since we moved in together we haven´t really been blessed with space, so it´s nice to have parents with a spacious attic!). And I found this bowl which I think fits perfectly on our teak dining table from the thrift shop. Blue and nutty brown - perfect! 

3 kommentarer:

 1. Jeg har blitt gjenforent med bloggeland i kveld i allefall :) Deilig med laaaaang bloggesommerferie, men veldig koselig å oppdatere seg litt også. Så fin bloggen din har blitt!

  Klem klem klem ♥♥♥

  SvarSlett
 2. Jeg likte stuen deres! Det viktigste er at man har et sted å være sammen, og bruker det.
  Ønsker deg og dine en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 3. Godt at du er tilbake Anne Camilla, deilig med ferie og deilig å kome i gjenge igjen!

  Takk for fine kommentarar! ♥

  SvarSlett