søndag 28. august 2011

Søndagslukke


Det er kjekt å iføre seg mamma sine sko og danse rundt på golvet. Heldigvis har dei ikkje oppdaga kjole-avdelinga enno! Eller smykkeskrinet! Men storesøster er veldig glad i å perle, så dei ifører seg råååsa perlekjeder og dansar rundt på golvet. "Waka waka" er lillebror sitt mest brukte uttrykk om dagen, medan han viftar hendene i lufta og trampar med beina. Herlige ungar!Håper helga di har vore flott! Her har helga (og veka) blitt brukt til førebuing til i dag. Eg har holdt mi første preike, og har brukt veka på jobb til å klippe, lime og sy. Haifinn, ein hissig hai, gjorde sin debut i dag! (Sydd av to gamle sokkar, ei brettebleie og litt raud ribb + to gamle knappar frå mamma si knappesamling). Det gjekk veldig bra, ungane var nøgde og kollegaen min og eg hadde ei flott oppleving på vårt første "oppdrag", i full kyrkje!


Ungane baka og pynta muffins til kyrkjekaffi. Dei gjekk ned på høgkant! (Til tross for at vi gjekk tomme for både mjøl og sukker då vi baka, så dei vart laga med halvparten sammalt havre og litt palmesukker)


7 kommentarer:

 1. så søt! mamma har veldig fine sko forresten ; )

  SvarSlett
 2. Jaa, så herlig:) Sånn har mine holdt på mye også. -Og jeg husker følelsen selv, av å danse i alt for store, høye hæler. (Og følelsen av å rote i mammas smykkeksrin;))

  SvarSlett
 3. Tusen takk for så fine kommentarar. Eg har også gode minner frå å snuse gjennom mamma sitt smykkeskrin!

  SvarSlett
 4. Det hørtes ut som om dere har hatt en flott helg fyllt med gode opplevelser og gode muffins ;)
  Haien var kjempesøt den og forresten, den falt vel sikkert ismak hos barna :)
  Er sånne helger som skaper familiemagi og gode minner <3

  SvarSlett
 5. Så herlig innlegg, nydelige bilder av bittesmå barneføtter i mammas sko... : )

  SvarSlett