onsdag 21. september 2011

Ahh...

Det beste med å kome heim frå jobb er av og til å ta av seg skoa......og lage ein kopp te!Skal tilbake på jobb om to timar, så må maksimere pausen med te, eit blad eller to, nyte solskinet på trappa og Adele på øyret. God onsdag til deg!

***

Sometimes the best thing about coming home from work is taking off your shoes, and make a cup of tea. Off to work again in two hours, so I´m making the best of my break with tea, magazines and Adele on my iPhone in the sunshine! Happy Wednesday to you!

7 kommentarer:

 1. Så fin lapp på teposen, fikk lyst å lage slike :) Ha en fortsatt strålende onsdag! Her titter solen frem nå og da er det ikke så verst med høst :)

  SvarSlett
 2. Imponert over at du klarer å gå en hel arbeidsdag i slike sko *smerter*
  Masse klemmer :)

  SvarSlett
 3. Jeg sitter mest på jobb - men jeg går til jobb, men jeg klarer ikke å gå med sko med noe særlig med hæler en hel dag + 3 km spassertur - forstår godt at det er deilig å ta av seg skoa. Ikke slit deg helt ut da.

  Vet du hva, jeg også elsker te-kanna mi, kjøpte den for 1-2 år siden hos Kremmerhuset - hvis du leter kan det henne du finner ei.

  SvarSlett
 4. Åh, Adele - jeg ELSKER Adele! Må spille det NÅ. Jupp. Imponert over jobb-skoene dine forresten. Wow!

  SvarSlett
 5. Elsker de skoene dine! Og elsker deg!

  SvarSlett
 6. Fine sko! Men skjønar dei er gode å ta av;) Eg går normalt i gode joggesko, men kjenner meg igjen i kjensla di likevel, det minnar meg om å ta av meg bunadsskoa om kvelden på 17.mai;)

  SvarSlett
 7. Håhå, det skjønner jeg godt om du går på jobb i de skoa der! Håper du har en sittejobb i alle fall? :)

  Klem og en FIN torsdagskveld til deg!
  Signe

  SvarSlett