søndag 25. september 2011

Lazy Sunday

I dag har vi gjort fint lite. Storesøster brukte laurdagen til å kaste opp, men var i fin form i dag (og heldigvis ser det ut til at vi andre "står an av"). Etter jobb rusla vi ein tur på Karljohansvern i Horten, var innom Rosehagen og åt deilig antipasti og eplekake. Det er så koseleg der, sjølv om innreiinga ikkje heilt er min stil (eg er ikkje fullt så kvit og landleg av meg trur eg), så er det så deilig med lyse lokaler og litt blanding av gamalt og nytt, det er så god stemning i dei gamle treveggane! Tapetet er kjempestilig, og eg elskar dei gamle stikkontaktene!

Lillebror plukka nokre kastanjer då vi var ute på tur, og slått saman med fjorårets samling kan ein lage masse gøy! I år er det kjempemasse kastanjer på "tuntreet" vårt, så det blir nok eit par titals kastanjer til i samlinga etterkvart...***

After work we went for a walk at Karljohansvern in Horten, and had lunch (good antipasti!) at Rosehagen, a cozy café. They make a lovely apple pie, served with ice cream. Yum! The interior at the café is not really my style, but it is really nice to be there - the atmosphere is great, and I love how they mix old and new. 

The youngest picked up some chestnuts while out walking, and mixed with the collection from last year they are quite fun to play with. We have a large chestnut tree right outside our house, and I think we´ll end up with a rather large collection of nuts this autumn ;)

6 kommentarer:

 1. Det er godt med en avslappende helg, selv har jeg nytt helgen på jobb. Men resten av helgen har bare vært kose og familiebesøk hjemme.

  Forsatt god helg, selv om et ny uke snart står for tur.

  Vigleik.

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har hatt en deilig søndag!
  ;)
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Ser ut som dere har hatt en flott og avslappende søndag!

  Stor klem til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Deilig søndag! Her har vi oppgradert soverom i dag, har en soveromsmojo for tida :D Dessuten fikk jeg og eldste ENDELIG med oss siste avsnitt av HarryPotter på kino. Det gikk bra, gitt. Herlig!

  SvarSlett
 5. Hei ツ
  Så koselig blogg du har... med et herlig navn :)
  Ser at søndagen din var fin, her drev vi å fikk ved i hus til vinteren... Deilig med fine høstdager!

  Ha en fin ny uke!

  Klem Anette ツ

  SvarSlett